Even voorstellen

Ik ben Esther Bonné, initiatiefneemster van Umoja 4 kids.
Met Umoja 4 kids, wil ik de wereld een stukje mooier kleuren door harten te raken, startend met de kinderen van nu, de volwassenen van de toekomst.

Umoja 4 kids draait om de thema's in je kracht staan, gelijkwaardigheid, geluk, saamhorigheid en wereldwijsheid.

Ik heb als moeder en als leerkracht ervaren hoe belangrijk het is dat kinderen leren in hun eigen kracht te staan. Dat ze ervaren dat ze er toe doen, dat ze gezien worden. Ik wil ze leren op een liefdevolle manier open te staan voor zichzelf en van daaruit voor elkaar, zodat ze hun verschillen en overeenkomsten uiteindelijk (wereldwijd) leren in te zetten om elkaar te verrijken.
Ik wil hen, door middel van Umoja 4 Kids, lessen bieden voor het leven!
Even voorstellen

Terwijl ik nadacht over een lessenpakket rond die thema’s, verscheen de cd Umoja van Bløf. Ik was al lang liefhebber van Bløf. Toen ik Umoja hoorde en er over las, dacht ik: dat is precies wat ik aan het doen ben, maar dan in muziek. Ik nam contact op met hun toenmalige manager en vroeg of de naam Umoja voor mijn project gebruikt mocht gebruiken. Bløf vond dat goed en (hun drummer) Norman Bonink is inmiddels zelfs ambassadeur van Umoja 4 Kids.

Gaandeweg heb ik me bijgeschoold, veel kinderen en volwassenen ontmoet, boeken gelezen, ervaringen uitgewisseld en informatie en materialen verzameld die bijdragen aan het verwezenlijken van mijn droom. Daarnaast heb ik inmiddels mijn eigen coaching praktijk genaamd; "Umoja 4 you".

Het uitgangspunt van mijn coaching en lessen is het op een liefdevolle positieve manier de ander te ontmoeten van hart tot hart. Tijdens mijn werk zorg ik voor zoveel mogelijk afwisseling van activiteiten zodat, met name bij kinderen, alle zintuigen en intelligenties aangesproken worden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen op die manier de beoogde gedragsverandering een optimale kans van slagen heeft.

Ik ontmoet je graag een keer in een persoonlijk gesprek!